divendres, 30 de gener del 2009

Les colònies de tercer

Vam pujar a l’autobús després de mitja hora d’acomiadar-nos dels pares i mares vam arrencar i vam
cantar durant tot el viatge. Quan vam arribar , l’autobús ens va deixar molt lluny de la casa de colònies i vam haver de caminar molt, després de desplegar la motxilla ens en vam anar a jugar per una pendent que hi havia allà. Al cap d’una estona vam anar a fer escalada quan acabàvem vam anar a fer una espelma i a nosaltres ens va sortir molt rara. Per la nit vam fer un joc de nit que s’havia d’anar a buscar pistes, eren barrets i al final tots els grups vam fer una
obra de
teatre i tots els grups eren molt penosos i feien riure .Quan ens vam despertar del llit hi havia un esmorzar molt dolent sobretot el colacao que no tenia gust, vam anar veure les abelles ens vam posar un vestit d’astronauta , feia molta pena i feien molta picor i totes les abelles feien una mel deliciosa!
Ens vam voler banyar a la piscina , feia molt fred i les tovalloles no s’eixugaven del fred que feia .
I per últim vam fer les pizzes, la Martina en Borja i jo en David vam posar a la pizza pebrot, ceba i moltes coses més. A la “disco” tothom la va provar i molta gent preguntava quins ingredients hi havíem posat; quan els hi dèiem la començaven a escopir i nosaltres rèiem molt.

DAVID I CARLA
5è B