diumenge, 5 d’octubre del 2008

CURS 2008 -09 ESCOLA NOVA


Tenia ganes de tornar a començar, suposo perquè l’havia vist néixer; ja feia un any que convivíem amb l’obra i la xafarderia podia més. Es veia “guapo”, des de fora; però i per dins, seria clar?, espaiós?... Com seria?
L’activitat era frenètica, hi havia molta gent treballant, paletes, llauners, pintors, electricistes,... tothom s’afanyava, tenia pressa, sabia perfectament què havia de fer.
Un cop a dins l’espai es va fer clar i molt ampli, hi cabíem tots, no ens podíem fer nosa. El primer que em vaig fixar va ser en el pati, un pati que no estaria acabat fins ben passat l’hivern, segons ens van dir. Era gran , immens, perdríem els nens petits, ara que hi havia els nens de primer. Després ens vàrem anar endinsant per tots els racons de l’escola: aules, despatxos, passadissos, biblioteca.. i el gimnàs amb teatre inclòs; ja vaig veure les fúries actuant allà dalt, i l’àngel i..., tots vàrem dir :
“a terra Satanàs!!!...
El vaig trobar genial, ple de llum, gran, espaiós, fantàstic.
Els propers dies han estat de bojos intentant posar les coses al seu lloc, netejant i col·locant-ho tot. Semblava que no ho tindríem acabat per quan entréssiu vosaltres, però la veritat és que ens n’hem sortit i n’estic molt satisfeta. Sols queda rebre-us i veure la cara que hi poseu vosaltres, vosaltres que en sou els protagonistes.
coni
BENVIGUTS AL NOSTRE BLOC LITERARI DEL CICLE SUPERIOR DEL FORTIÀ SOLÀ

2 comentaris:

Arnau Sabatés i Urgell ha dit...

Ei, Cony. Sóc l'Arnau. Espero que el blog d'aquest any estigui a l'altura del de l'any passat. Per cert tinc un nou bloc
www.arnau-asu.blogspot.com

Anònim ha dit...

Hola Coni som la Patri.H i l'Emma ens agrada molt l'escola nova, que us vagi molt bé et trobem molt a faltar tots, si ens deixeu tornar estarem encantades!!!!!!!

petons,
Adéu