dimecres, 27 de febrer del 2008

El 3 Toca el dos

Sabeu que el tres és un dels números més utilitzats del món? Doncs un dia el 3 va decidir tocar el dos de tant gastat que estava. Va marxar i va demanar a tots els nombres si els hi volia canviar. Va començar pel dos, el va trucar, però estava el contestador posat que deia: Ho sento he tocat el 22. El 3 va pensar:- i si metre no hi és li robo el lloc? I el tres va sortir corrents i pel camí va travar els germans 99. Ells li van dir:
- On vas tant de pressa?
- És que em vull canviar el lloc amb un altra número
- A doncs demana-li al 100 que també està fart de ser l’últim
- D’acord, gràcies
El tres va marxar volant. Però la casa del 100 era pràcticament inaccessible. Estava dalt d’un turó voltat d’un riu amb cocodrils i l’únic pont que hi havia estava tapat per els ferotges germans 111.111. En veure això el tres es va desanimar. Però no es va donar per vençut abans de començar. Se’n va anar a la fusteria i va comprar fusta per fer un avio de pedals. Si va estar al menys un mes, però al final ho va aconseguir. Es va enlairar, però no havia tingut amb compte els grans ocells que dominaven el cel. Els ocells van anar a destruir l’avio i ho van aconseguir. Tot i això el tres portava paracaigudes. I va aterrar dins al jardí de la casa. Va tocar el timbre i va demanar pel senyor 100. Va poder parlar, però com que el 100 li tallava el rotllo no ho ho va poder dir fins que se’n va cansar.
- Ara si. Oi que no t’agrada el teu lloc?
- No. Ningú em ve visitar i no puc sortir.
- Molt bé em vols canviar el lloc?
- Va si
L’endemà ja s’havia fet la mudança quan el 100 es va asseure a la cadira del tres les calculadores, els pannells, la informació de l’ordinador...
Tot s’havia canviat. El tres ara s’escrivia 100. Els científic, matemàtics, inventors, no entenien res. Després de uns quants dies va venir a casa del 100 (3) una visita del cap dels llicenciats en Matemàtiques a explicar-ho:
- Senyor 3 vull dir 100
- Si parli
- El problema es que desorientats amb aquest canvi. Tota la gent no sap res també es pensa que és una broma.
- Es que és una broma. Això només és un conta.
- A si ? I com és que afecta al món real?.
- Tu no vens del món real. Ets un personatge que surt en un conte. I resulta que aquest conte s’ha acabat. Ara tot ha tornat a la normalitat.


Arnau 6èB